Digitaal sparren?

Juridisch nieuws

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties die wij ontvingen over de digitale Law&Pepper sparring bijeenkomsten voor ondernemers in 2020, organiseren we deze bijeenkomsten ook dit jaar!

Digitaal sparren?

De Law&Pepper digitale sparring bijeenkomsten voor ondernemers, zijn een ideale gelegenheid om ook in deze tijd van thuiswerken nieuwe contacten te leggen met collega ondernemers en om van elkaar te leren en kennis op te doen. Je kunt daarbij op een informele manier kennis maken met andere ondernemers en ervaringen uitwisselen; welke uitdagingen zijn er geweest of gaan er komen, zijn er nieuwe kansen of creatieve tips. Uiteraard denken wij graag mee over juridische vraagstukken. Sluit je ook aan?

Data en tijdstip

Wanneer?
• dinsdag 2 februari 2021;
• donderdag 4 februari 2021;
• maandag 8 februari 2021.

Welk tijdstip?
Tussen 12.00 – 12.30 uur

Met wie?

We vernemen graag of je interesse hebt om één van deze digitale sparringbijeenkomsten bij te wonen. Deze zal worden opgezet via MS-Teams door ofwel Mignon ter Beek-Ehren ofwel Laurens Huisman en er zullen maximaal twee andere ondernemers aan deelnemen (afhankelijk van de aanmeldingen).

Meld je snel aan via de mail

We hopen dat je net als wij enthousiast bent om digitaal aan te sluiten en je ervaringen en/of vragen te delen. Deelname is vrijblijvend (en dus kosteloos). Er zijn beperkte (digitale) plaatsen beschikbaar. Laat ons dus snel weten of je deelneemt door een e-mailbericht te sturen naar: mignonterbeek@lawandpepper.com of laurenshuisman@lawandpepper.com of telefonisch: :+31 (0)40 – 2198430. Als je iemand kent die deze bijeenkomsten echt niet mag missen, laat het hem/haar én ons weten!

We hopen je snel te zien/spreken.

Digitaal sparren?