Een nieuwe collega! Ati stelt zich voor.

Juridisch nieuws

Sinds april 2022 werk ik voor Law&Pepper Advocaten. Daarvoor werkte ik zes jaar als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Rosmalen. Bij dat kantoor stond ik verschillende grootbanken bij op het gebied van financieel recht, meer specifiek ‘bijzonder beheer’. In de afgelopen jaren heb ik mij dan ook verdiept in kwesties als overkreditering, (vermeende) schending van de zorgplicht, misbruik van recht, dwangakkoorden, insolventierecht (relaterend aan de positie van hypotheekhouders), verbintenissenrecht, hypotheekbedingen, uitwinning van zekerheden, onverschuldigde betaling en de beëindiging van kredietrelaties. Wat mij betreft een leuke en uitdagende praktijk! Nu hoor ik je denken, een leuke en uitdagende praktijk, waarom dan tóch overstappen naar Law&Pepper Advocaten? Ik kan dat als volgt toelichten.

Bevlogenheid & inspiratie

Na zes jaar met veel plezier te hebben gewerkt bij mijn vorige kantoor, was het voor mij tijd om eens een kijkje te nemen bij een ander kantoor. Ik was vooral op zoek naar (nieuwe) uitdaging(en) en verdere (persoonlijke) ontwikkeling. Het liefst binnen hetzelfde rechtsgebied. Vrij snel kwam ik terecht bij Law&Pepper. Wat mij betreft een schot in de roos!

De uitdaging en verdere ontwikkeling die ik zocht heb ik hier gevonden. Bij Law&Pepper is veel aandacht voor kennisoverdracht. Zo vindt er periodiek onderling (strategisch) overleg plaats en bespreken we wekelijks de jurisprudentie met elkaar. De bevlogenheid waarmee de advocaten van Law&Pepper Advocaten hun werk doen, inspireert mij. Daarnaast is de praktijk divers, ik word veelvuldig door mijn collega’s betrokken bij hun zaken. Daarmee kan ik mijn kennis verbreden. Natuurlijk zet ik daarnaast ook mijn vertrouwde werkzaamheden voort. Tot slot is een niet geheel onbelangrijk deel van mijn werkplezier afhankelijk van de collega’s. Ook daarover kan ik alleen maar positief zijn, ik ben snel opgenomen in de groep en ervaar geen hiërarchie. Dit maakt het contact laagdrempelig en prettig, hetgeen ook doorwerkt in het contact met cliënten. Dat werkt super fijn. Ik ben dus ontzettend tevreden over mijn overstap.

Neem gerust eens contact op om kennis te maken. Je kunt mij telefonisch bereiken op +31 (0)40 219 84 30 of door een e-mail te sturen naar atibijnevelt@lawandpepper.com.