Huurrechtspecialisten Law&Pepper in redactie Selectie & Essentie

Juridisch nieuws

Wist u al dat onze huurrechtspecialisten regelmatig gevraagd worden om een bijdrage te leveren aan vaktijdschriften en opleidingen? Zo maakt Ivette Mol onderdeel uit van de redactie van het toonaangevende Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte, waarin zij ook publiceert. Daarnaast is zij co-auteur en redactielid van het Handboek Huurrecht Bedrijfsruimte, schrijft zij regelmatig voor het juridische magazine ‘Mr.’ én verzorgt zij al jaren verschillende cursussen. Elina Swaneveld is gepromoveerd in het huurrecht en publiceert regelmatig in verschillende vooraanstaande tijdschriften, terwijl Nick Kooistra geregeld cursussen en presentaties verzorgt voor verschillende woningcorporaties, overheden, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en beleggers.

Maar er is nog meer! Vanaf nu maakt dit enthousiaste team ook deel uit van de redactie van Selectie & Essentie.  Samen met een aantal andere in het huurrecht gespecialiseerde advocatenkantoren verzamelen Ivette, Nick en Elina de belangrijkste uitspraken over de huur en verhuur van bedrijfsruimte. Zij filteren de kernoverwegingen eruit, zodat de abonnees van Selectie & Essentie direct weten waar het om gaat.

Wilt u ook op de hoogte blijven van deze uitspraken? Abonneer u dan op Selectie & Essentie, dan krijgt u ze iedere twee weken toegestuurd. Als abonnee hoeft u niet langer rechtspraak.nl af te struinen op zoek naar interessante en relevante uitspraken over de (ver)huur van bedrijfsruimte: onze specialisten hebben dat al voor u gedaan! Klik hier om direct naar de website te gaan voor meer informatie.

Huurrechtspecialisten Law&Pepper in redactie Selectie & Essentie