Adri Smidt

Advocaat
Adri Smidt
Doelgericht & persoonlijk
Specialisatie
Huurrecht & Vastgoed
Informatie
Telefoon
+31 40 21 98 430
Mobiel
+31 6 46 73 49 71
Taal
Nederlands, Engels
E-mail
adrismidt@lawandpepper.com
LinkedIn
Bezoek
vCard
Download
Mail Adri

Over mij

“In mijn werk probeer ik tactisch en vlot de gewenste resultaten te behalen. Daarbij vind ik het belangrijk om een goede band met mijn cliënten op te bouwen en te onderhouden. Als een cliënt terugkeert met een nieuwe zaak zie ik dat als een waardevol compliment.”

 

Huurders & verhuurders
Adri is gespecialiseerd in het adviseren en procederen op het gebied van het huurrecht, met een speciale focus op woonruimte. Zo treedt hij onder meer op voor woningcorporaties en verhuurders van (commercieel) vastgoed. Ook huurders kunnen bij hem terecht voor advies en ondersteuning.

Adri vindt het belangrijk om met zijn cliënten mee te denken en hen te ontzorgen. Vanuit die benadering gaat Adri gestructureerd te werk en levert hij begrijpelijke, overzichtelijke en praktische adviezen aan. Als dat nodig is gaat Adri een procedure niet uit de weg.

Studie & carrière
Adri studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam en rondde in 2019 zijn masteropleiding af. Tijdens zijn masteropleiding werkte hij onder meer als docent en mentor bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Na zijn studie startte Adri als huurrechtadvocaat bij een nichekantoor in Amsterdam. Daar raakte hij verknocht aan het huurrecht. Hij hield zich onder meer bezig met het opstellen en toetsen van huurovereenkomsten, overlast, (illegale) onderverhuur, medehuurderschap, huurbeëindiging en ontruimingen. Sinds mei 2022 zet Adri zijn passie voort bij Law&Pepper Advocaten.

Rechtsgebiedenregister
Adri heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied huurrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.