Ati Bijnevelt

Advocaat
Ati Bijnevelt
Bijt zich vast en laat niet meer los
Specialisaties
Financieel recht & Insolventierecht, Ondernemings­recht
Informatie
Telefoon
+31 40 21 98 430
Mobiel
+31 6 46 59 74 87
Taal
Nederlands, Engels
E-mail
atibijnevelt@lawandpepper.com
LinkedIn
Bezoek
vCard
Download
Mail Ati

Over mij

“Hard op de zaak, zacht op de persoon’ is mijn leidraad. Hierdoor ben ik in staat om wederpartijen in de meewerkstand te krijgen en een zaak tot een zo snel en goed mogelijk einde te brengen. Lukt dit onverhoopt niet? Dan deins ik er niet voor terug om het geschil voor te leggen aan de rechter.”

Financieel recht & Insolventierecht, Ondernemingsrecht

Ati is gespecialiseerd in het financieel recht & insolventierecht en het ondernemingsrecht. Zij houdt zich onder meer bezig met de beëindiging van kredietrelaties, executiegeschillen, huur-, beheer- en ontruimingsbedingen, overkrediteringszaken en dwangakkoorden. Dat doet zij voornamelijk voor bijzonder beheer afdelingen van verschillende grootbanken.

Ati vindt het belangrijk om verder te kijken dan de letterlijke vraag van haar cliënten. Ze adviseert hen dan ook graag over de verschillende mogelijkheden om het uiteindelijke doel te bereiken. Dat doet Ati met creativiteit, bevlogenheid en een verfrissende blik op de zaak.

Studie & carrière

Ati studeerde Nederlands Recht aan Tilburg University en rondde in 2015 haar master af. Na haar studie kwam zij bij een grootbank in aanraking met het financieel recht. Aansluitend hierop is zij als advocaat in dienst getreden bij een middelgroot advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het financieel recht en bancaire zekerheden. In april 2022 heeft Ati de overstap gemaakt naar Law&Pepper Advocaten.

Rechtsgebiedenregister

Ati heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied financieel recht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerd rechtsgebied.