Bryan Uitman

Advocaat
Bryan Uitman
Betrokken & oplossingsgericht
Specialisaties
Financieel recht & Insolventierecht, Ondernemings­recht
Informatie
Telefoon
+31 40 21 98 430
Mobiel
+31 6 11 74 74 09
Taal
Nederlands, Engels
E-mail
bryanuitman@lawandpepper.com
LinkedIn
Bezoek
vCard
Download
Mail Bryan

Over mij

“Het recht is voortdurend in ontwikkeling. Van die ontwikkelingen maak ik graag gebruik om de belangen van mijn cliënt nóg beter te behartigen. Het geeft mij veel voldoening om net die ene uitspraak te vinden, die een ander licht op de zaak werpt of die een andere oplossing mogelijk maakt.”

Ondersteuning
Als advocaat heeft Bryan curatoren ondersteund bij de afwikkeling van faillissementen, van groot tot klein. Die ervaring gebruikt hij nu om cliënten te helpen kleerscheuren en conflicten te voorkomen. Het is een uitdaging die Bryan graag aangaat.

Bryan vindt betrokkenheid en geloofwaardigheid belangrijk. Hij stelt het belang van de cliënt voorop maar houdt ook rekening met de belangen van wederpartijen. Zo bereikt hij vaak snel het gewenste resultaat.

Studie & carrière
Bryan studeerde Ondernemingsrecht aan Tilburg University. Zijn focus lag daarbij op het ondernemingsrecht en het insolventierecht. Bryan liep tijdens zijn master diverse stages en was als juridisch medewerker verbonden aan Boels Zanders Advocaten. Bryan is in 2020 beëdigd als advocaat en aan de slag gegaan bij een nichekantoor waar hij zich bezig hield met ondernemings- en insolventierecht. Per december 2022 maakt Bryan deel uit van Law&Pepper Advocaten.

Rechtsgebiedenregister
Bryan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied insolventierecht geregistreerd. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.