Iris Jans

Advocaat
Iris Jans
Van nature nieuwsgierig en enthousiast
Specialisaties
Financieel recht & Insolventierecht, Ondernemings­recht
Informatie
Telefoon
+31 40 21 98 430
Mobiel
+31 6 46 73 49 69
Taal
Nederlands, Engels
E-mail
irisjans@lawandpepper.com
LinkedIn
Bezoek
vCard
Download
Mail Iris

Over mij

“De diversiteit aan werkzaamheden, het spelen met taal en het ontmoeten van verschillende mensen en bedrijven maken voor mij de advocatuur interessant. Door helder te communiceren en met een no-nonsense instelling kom ik snel tot de kern.”

Prettige ondersteuning
Iris Jans richt zich binnen Law&Pepper Advocaten op financieel recht & insolventierecht en ondernemings­recht en is een extravert, nieuwsgierig en enthousiast persoon.

Studie en specialisatie
Iris volgde de opleiding HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool in Tilburg. Daarna heeft Iris haar master afgerond aan Maastricht University en Case Western Reserve University (Cleveland). Het accent van haar masterstudie lag op het handels- en ondernemingsrecht. Iris heeft vervolgens de specialisatieopleiding Financiering en Zekerheiden bij de Grotius Academie met goed gevolg afgerond. Daarnaast is Iris lid van de Vereniging voor Financieel Recht.

Aan de slag bij Law&Pepper
Na haar afstuderen (2015) is Iris aan de slag gegaan als juridisch medewerker bij een maatschappelijke onderneming. Sinds juli 2017 is Iris werkzaam als advocaat bij Law&Pepper Advocaten.

Rechtsgebiedenregister
Iris heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden financieel recht en burgerlijk procesrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.