Philippe Jansen

Advocaat
Philippe Jansen
Gedreven, leergierig en enthousiast
Specialisaties
Financieel recht & Insolventierecht, Ondernemings­recht
Informatie
Telefoon
+31 40 21 98 430
Mobiel
+31 6 25 11 72 15
Taal
Nederlands, Engels, Duits
E-mail
philippejansen@lawandpepper.com
LinkedIn
Bezoek
vCard
Download
Mail Philippe

Over mij

“ De advocatuur spreekt mij al aan van jongs af aan. Ik herinner mij nog dat ik als achtjarige vol overtuiging riep dat ik advocaat wilde worden. Al op jonge leeftijd was ik er namelijk op gebrand om geschillen op te lossen, maar ook om geschillen te voorkomen. Tevens vind ik de advocatuur interessant, omdat ik het altijd plezierig heb gevonden om in contact te komen met nieuwe mensen en/of bedrijven”

Ondersteuning
Philippe Jansen richt zich binnen Law&Pepper Advocaten op het Financieel recht & Insolventierecht en het Ondernemingsrecht.

Studies
Philippe is begonnen met studeren aan Maastricht University. Hier heeft Philippe de bachelor European Law School gevolgd, waarbij de focus lag op zowel het Europese recht als het Nederlandse recht. Daarna heeft Philippe zijn master Nederlands recht, specialisatie: ondernemingsrecht afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens zijn master, heeft Philippe stages gelopen bij onder andere Boels Zanders Advocaten en VDB Advocaten Notarissen. Voordat Philippe als advocaat aan de slag ging bij Law&Pepper Advocaten, heeft hij gedurende anderhalf jaar als juridisch medewerker gewerkt bij een kleinschalig juridisch kantoor.

Carrière
Philippe Jansen houdt zich bij Law&Pepper Advocaten bezig met Financieel recht, Insolventierecht en Ondernemingsrecht.

Rechtsgebiedenregister
Philippe heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden Financieel recht en Privacy recht geregistreerd. Deze registraties verplichten hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.