Maud Heerkens

Advocaat
Maud Heerkens
Een ervaren en bedreven procesadvocaat
Specialisatie
Huurrecht & Vastgoed
Informatie
Telefoon
+31 40 21 98 430
Mobiel
+31 6 27 03 39 17
E-mail
maudheerkens@lawandpepper.com
LinkedIn
Bezoek
vCard
Download
Mail Maud

Over mij

Specialist in huurrechtkwesties
Sinds 2017 is Maud werkzaam bij Law&Pepper. Zij behandelt huurrechtkwesties in brede zin, gericht op bedrijfsruimte en woonruimte. Zij treedt op voor zowel verhuurders als huurders. Tot haar cliënten behoren woningbouwcorporaties, beleggers, ontwikkelaars, winkelbedrijven en (horeca) ondernemers. Zij adviseert, stelt contracten op en is een ervaren en bedreven procesadvocaat.

Carrière
Maud is sinds 2006 advocaat. Ze studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Leiden, met zowel civiel- als bedrijfsrecht als afstudeerrichting. Ze was tot begin 2016 advocaat bij Boekel de Nerée (Dentons) te Amsterdam. Daar specialiseerde zij zich in commercieel huurrecht, koop- en verkoop van onroerend goed en beroepsaansprakelijkheidsrecht. Ze heeft in die tijd ook ervaring opgedaan als (interim) bedrijfsjurist bij een beursgenoteerde vastgoedonderneming. In 2013 heeft Maud de postdoctorale opleiding Onroerend Goedrecht afgerond aan de Grotius Academie.

Rechtsgebiedenregister
Maud heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: huurrecht, verbintenissenrecht en burgerlijk procesrecht. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.