Mignon ter Beek-Ehren

Advocaat (partner)
Mignon ter Beek-Ehren
ik haal voor elke cliënt alles uit de kast
Specialisaties
Financieel recht & Insolventierecht, Ondernemings­recht
Informatie
Telefoon
+31 40 21 98 430
Mobiel
+31 6 46 59 74 87
Taal
Engels
E-mail
mignonterbeek@lawandpepper.com
LinkedIn
Bezoek
vCard
Download
Mail Mignon

Over mij

“Het is mooi om voor elke cliënt een zo goed mogelijk resultaat te boeken. Soms gaat het om ‘winst’ en op andere momenten juist om het beperken van de schade.”

Uiteenlopende vraagstukken oplossen
Mignon ter Beek-Ehren is partner bij Law&Pepper Advocaten en gespecialiseerd in ondernemingsrecht in algemene zin, financieel recht en insolventierecht. Met haar advies- en procespraktijk staat zij cliënten bij in uiteenlopende vraagstukken over onder meer contracten en aansprakelijkheden, financiering, zekerheden, ook in faillissementsrechtelijke situaties. Daarnaast adviseert zij regelmatig over erfpacht- en opstalrechten.

Inzet en betrokkenheid
Mignon is een gedreven advocate die voor elke cliënt alles uit de kast haalt.  Ze houdt van de diversiteit van haar vak. Of het nu gaat om het uitpluizen van de wet, het zo goed mogelijk onderbouwen van standpunten, het voeren van gesprekken met wederpartijen of gerechtelijke procedures, als dat nodig blijkt; ze doet alles met evenveel inzet en betrokkenheid.

Carrière
Mignon is advocaat sinds 2004. Ze studeerde Nederlands recht en Recht en economie in bedrijf en maatschappij aan de Universiteit Utrecht. Na haar afstuderen (2003) werkte zij bij een advocatenkantoor in het zuiden van het land en richtte zij zich met name op ondernemingsrechtelijke vraagstukken. In 2011 rondde zij met succes de specialisatieopleiding Financiering en zekerheden bij de Grotius Academie af. Sinds 1 september 2010 is Mignon werkzaam bij Law&Pepper Advocaten en sinds 1 september 2019 als partner. Daarnaast publiceert Mignon artikelen en geeft ze cursussen en seminars op het gebied van ondernemingsrecht en financieel recht.

Rechtsgebiedenregister
Mignon heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden financieel recht, verbintenissenrecht en burgerlijk procesrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.