Rudy Rombouts

Advocaat
Rudy Rombouts
Mijn kernwaarden zijn empathie en vechtlust
Specialisaties
Financieel recht & Insolventierecht, Ondernemings­recht & Vennootschaps­recht
Informatie
Telefoon
+31 40 219 84 30
Mobiel
+31 6 21 94 47 64
Taal
Nederlands
E-mail
rudyrombouts@lawandpepper.com
LinkedIn
Bezoek
vCard
Download
Mail Rudy

Over mij

” Vanwege mijn interesse in debat, taal, de mens en maatschappij werk ik graag als jurist. Onze maatschappij kan simpelweg niet functioneren zonder afspraken of wetten. Net als onze maatschappij is wet- en regelgeving ook continu aan verandering onderhevig. Dit maakt mijn werk altijd interessant en actueel. Ik haal mijn grootste voldoening door samen met een cliënt strategisch te denken om zo tot een oplossing komen”

Studies en carrière
Rudy heeft na het afronden van zijn HEAO Management, Economie en Rechten opleiding aan de Hogeschool Zuyd zijn bachelor Nederlands recht en master ondernemingsrecht succesvol afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn afstuderen in 2013 heeft Rudy gewerkt als jurist in de advocatuur en als bedrijfsjurist bij een trustkantoor. Met een gezonde dosis realiteitsbesef en mede gevormd door zijn bedrijfseconomische achtergrond kijkt Rudy graag verder dan de letter van de wet; zo komt hij tot creatieve oplossingen voor de vraagstukken die hij voorgelegd krijgt.

Ondersteuning
Rudy Rombouts werkt sinds april 2021 bij Law&Pepper Advocaten op de secties ondernemingsrecht en financieel recht & insolventierecht. In september 2021 is hij gestart met de Beroepsopleiding Advocaten.