Over Law&Pepper

Altijd op zoek naar de beste oplossing

Na een flink aantal jaren bij verschillende toonaangevende advocatenkantoren te hebben gewerkt, wilden wij zelf een mooi, niet te groot, specialistisch advocatenkantoor starten.

Pit in de zaak

Een kantoor met korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Waar je direct wordt geholpen door ervaren specialisten. Specialisten die complexe juridische vragen en geschillen weten om te zetten in praktische oplossingen. En dit alles tegen een concurrerend uurtarief.

Law&Pepper Advocaten wil een beter alternatief zijn voor de grote kantoren. Veel van onze specialisten hebben bij verschillende toonaangevende kantoren gewerkt, maar hebben na een aantal jaar bewust gekozen voor een mooi, niet te groot maar specialistisch kantoor.

Sinds onze start in 2006 hebben veel verschillende professionele partijen, zoals bedrijven, banken, institutionele beleggers en woningcorporaties hun weg naar ons kantoor weten te vinden. Met onze focus op ondernemingsrecht, financieel recht & insolventierecht, arbeidsrecht & arbeidsmigratierecht, huurrecht en bouwrecht & vastgoed maken wij voor hen dagelijks het verschil.