Over Law&Pepper

Altijd op zoek naar de beste oplossing

Na een flink aantal jaren bij verschillende toonaangevende advocatenkantoren te hebben gewerkt, wilden wij zelf een mooi, niet te groot, specialistisch advocatenkantoor starten.

Pit in de zaak

Een kantoor met korte lijnen en een persoonlijke aanpak door experts die complexe juridische geschillen omzetten in praktische oplossingen. En dit alles tegen een concurrerend uurtarief. Een alternatief zijn voor grote gespecialiseerde kantoren. Dat is wat ons in 2006 er toe bracht om VMBS Advocaten op te richten, tegenwoordig bekend onder de naam Law&Pepper Advocaten.

Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht & vennootschapsrecht, financieel recht & insolventierecht en huurrecht & vastgoed. Professionele partijen zoals bedrijven, banken, institutionele beleggers en woningcorporaties weten hun weg te vinden naar ons kantoor.

Als onderdeel van IR Global kunnen wij gebruik maken van specialistische juridische, financiële en fiscale kennis in 155 landen wereldwijd. Daardoor zijn wij in staat onze relaties ook in het buitenland optimaal van dienst te zijn en helpen we internationale cliënten hun juridische weg in Nederland te vinden. Gedreven door onze kernwaarden maakt dat wij dagelijks het verschil maken voor al onze relaties.

Internationaal netwerk

Law&Pepper is aangesloten bij IR Global, een internationaal netwerk dat is vertegenwoordigd in 155 landen en meer dan 70 unieke expertises biedt. De ruim 1.000 leden van IR Global zijn afkomstig van boetiekkantoren en specialist op hun vakgebied. Zij hebben uitgebreide internationale ervaring en geloven in persoonlijke service. Doordat zij verder gaan dan de traditionele rol van adviseur zijn zij in staat om de hoogste kwaliteit te leveren. Kortom, IR Global is hét ‘go-to’-netwerk voor vooruitstrevende klanten die op zoek zijn naar creatieve, pragmatische en kosteneffectieve oplossingen.