Over Law&Pepper

Altijd op zoek naar de beste oplossing

Na een flink aantal jaren bij verschillende toonaangevende advocatenkantoren te hebben gewerkt, wilden wij zelf een mooi, niet te groot, specialistisch advocatenkantoor starten.

Een kantoor met korte lijnen en een persoonlijke aanpak door experts die complexe juridische geschillen omzetten in praktische oplossingen. En dit alles tegen een concurrerend uurtarief. Een alternatief zijn voor grote gespecialiseerde kantoren. Dat is wat ons in 2006 er toe bracht om VMBS Advocaten op te richten, tegenwoordig bekend onder de naam Law&Pepper Advocaten.

Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht & vennootschapsrecht, financieel recht & insolventierecht en huurrecht & vastgoed. Professionele partijen zoals bedrijven, banken, institutionele beleggers en woningcorporaties weten hun weg te vinden naar ons kantoor. Als onderdeel van de Alliott group kunnen wij gebruik maken van specialistische juridische en fiscale kennis in 70 landen wereldwijd. Gedreven door onze kernwaarden maakt dat wij dagelijks het verschil maken voor al onze relaties.

Law&Pepper Advocaten is aangesloten bij de Alliott Group. Dit is een internationale netwerkorganisatie die zich richt op de advocatuur, fiscale dienstverlening en accountancy. De 160 kantoren die onderdeel uitmaken van dit netwerk bevinden zich in 70 landen over de hele wereld. Deze kantoren zijn specialisten in hun vakgebied. Via dit internationale netwerk zijn wij in staat onze Nederlandse cliënten optimaal van dienst te zijn in het buitenland en helpen wij internationale cliënten hun juridische weg in Nederland vinden.