Onze kernwaarden

Pit in de zaak

Op ons kantoor staat uw belang altijd voorop. We onderzoeken wat écht belangrijk is voor u als cliënt en geven adviezen die daarbij aansluiten, met inzet van onze juridische kennis en expertise. Als er geprocedeerd moet worden doen we dat, maar de praktijk leert dat u daarmee lang niet altijd het beste af bent. Wij zoeken met u naar realistische en haalbare oplossingen. Dit zijn de gebruikelijke routes en ook de ongebruikelijke alternatieven, waar u mogelijk zelf nog niet aan had gedacht.

Onze kernwaarden

Creatief en verfrissend

We zijn in staat om vaste kaders te doorbreken en om te zetten in nieuwe kansen en oplossingen voor de vragen van onze relaties. We kijken ook buiten de bestaande kaders, dat maakt ons anders.

Bevlogen

We zijn gek op ons vak en willen hier de beste in zijn. Iedere dag proberen we onszelf en onze relaties te verbeteren en beter te maken. Dit geeft ons energie en dat stralen we ook uit.

Ontzorgen

We geven onze relaties geen huiswerk en denken altijd een paar stappen vooruit. Wij gaan net iets verder, zodat onze relaties zich kunnen concentreren op hun core business. Dit doen we niet alleen juridisch inhoudelijk maar ook op praktisch vlak.