Huurrecht

Bovenop de ontwikkelingen

Het huurrecht is dynamisch en altijd in beweging, mede als gevolg van maatschappelijke en economische ontwikkelingen.

De specialisten van Law&Pepper zitten hier bovenop. We staan je dan ook graag bij in de meest uiteenlopende huurrechtzaken.

Bedrijfsruimteverhuur

Zo adviseren en onderhandelen we graag over nieuwe en lopende huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten. De bijbehorende huurovereenkomsten en algemene voorwaarden kunnen we vanzelfsprekend voor je opstellen. En ontstaat er een discussie of conflict over een lopende huurovereenkomst? Bijvoorbeeld over een huurprijswijziging, gebreken, de beëindiging van de huurovereenkomst, een indeplaatsstelling of branchebescherming? Dan adviseren we je graag en gaan we een procedure niet uit de weg.

Ook hebben we veel ervaring met de (her)ontwikkeling van vastgoed, zoals een renovatie of uitbreiding van een winkelcentrum of een kantorencomplex. We begrijpen welke belangen er spelen en hoe die op elkaar afgestemd kunnen worden.

Law&Pepper staat zowel verhuurders als huurders van bedrijfsruimten bij. We werken voor institutionele beleggers, financiële instellingen, projectontwikkelaars, overheidsinstellingen, winkelketens en (horeca)ondernemers.

Woonruimteverhuur

Als het gaat om de verhuur van woonruimte staat Law&Pepper vooral professionele verhuurders bij. Zo adviseren we onder meer woningcorporaties over de toepassing van nieuwe regels in de dagelijkse praktijk en helpen we ze met contracten voor nieuwe huurders. Ook adviseren we ze over het aanpassen van lopende contracten, renovatieprojecten, tijdelijke huur bij leegstand en de beëindiging van lopende huurcontracten.

Onze specialisten in huurrecht